Petr Říha |

PŘÍPRAVA NA TŘETÍ DIVIZNÍ SEZONU VRCHOLÍ

Tento  týden  jsme rozjeli konečně dlouho očekávanou výměnu kovových zábran  za  branami.  Za modernější  sítě.  Věříme, že  obě strany stihneme v pohodě do sezony. 
Do Mol Cupu uděláme část u tenisu, týden po zápase uděláme tu u vchodu.

Vše se odehrává  za  finanční  podpory  Města Vsetín a Vsetínské  sportovní. Jsme  rádi,  že za sportovního předsednictví místostarosty Tomáše  Pifky se ledy kolem Tyršovky  docela hnuly.  Hřiště je  v nejlepší  kvalitě  za  poslední roky.  Máme opraveny  brankoviště, které dnes zkontrolovala  dodavatelská  firma. Chválila si srůstání plochy. Do prvního  zápasu bude  vše perfektní.      
V plném zápřahu je  fitma, které odpaluve staré prorezlé modré tyče. A od přístí středy budeme my, fotbaloví bafuňáři,  kvaltovat abychom  sítě  instalovali do pátku. Fungujeme  ve spolupráci. A pocity z toho jsou dobré. 

Témeř hotově  je  nové  "nahrávací  studio"  pro pana  kameramana Žlebka mez  střídačkami 

Na pátek pořádáme dobrovolnou  brigádu!!  Rozhodli jsme se dát konečně do pořádku to oprýskané modré oplocení  a celou Tyršovku  chceme  hodit  do nové  modré. Už ve čtvrtek  začnou v poledne  první mladší  dorostenci  natírat  první plochy.
V pátek po tréninku se  rozhodili  přidat  i hráči A-týmu. Po treninku. A také několik členů vedení klubu a trenérů. Kdokoliv  kdo by  chtěl přidat  ruku  k  dílu  je  vítán, na páteční odpoledne. Přijďte pomoci zkulturnit náše fotbalové prostředí.  
Od 16:00 se na to vrhneme. Pivečka na účet klubu pro každého poctivého natěrače. Pomůcky k natírání  a barvu  nám poskytlo Město, za  což děkujeme. Pojďme dokázat, že i dnes - 30 let  po revoluci - umíme udělat menší  akci "Z"  a  udělat  prostředí  hezčí.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...