Petr Říha |

JAN DOBEŠ - Hostování do Všechovic

Dnes jsme se byli podívat  na utkání divizního nováčka ve Všechnovicích. Tam hrály v derby přerovské Kozlovice. V brance domácích nastoupil Honza Dobeš, který je ve Všechovicích na hostování, na podzimní část sezony. A hlavně v prvním poločase několikrát podržel domácí nad  vodou.
Přinášíme několik  snímků, z pěkného fotbalového ďolíčku. Pěkné hřiště, druhá travnatá tréninková plocha, malá umělka vedle, útulná hospůdka, pivečko roztáčené v několika místěch areálu (při fotbale), klobásky z  udírny, steaky na grilu, několik stovek spokojených diváků. Derby.
Domácí prohráli podruhé v sezoně prohráli (0:1), když vlastně ani jednou neohrozili branku hostů, přesto při odchodu sklidili potlesk téměř všech přítomných  fanoušku. I přes prohru. Nikdo nenadával. Nikdo nebrblal. Nikdo neprskal... Tichá závist z mé strany. 
   
Přinášíme rozhovor Honzy Dobeše, který s ním udělal před sezonou Martin Němec z Valašského fotbalu. Z webového portálu, který se nejen nám stará o mediální podporu. Za doslova pár kaček měsíčně (které jsou v možnosti každého dnes) se můžete dočíst rozhovory nejen s našimi hráči, trenéry. Děkujeme Valašskému fotbalu za podporu. Víme kolik to všechno stojí ohromnou spoustu času, přinášet denně čerstvé informace z regionu.


Honza Dobeš  pro Valašský  fotbal :
Jan Dobeš je talentovaný brankář vsetínské fotbalové líhně. Celou minulou sezonu strávil v Kateřinicích.
"Byl to super rok ve skvělém týmu. Znal mě trenér Beňo, který mne vedl na Vsetíně, některé kluky jsem fotbalově potkak už v přípravce na Vsetíně. Já zatím odcházím ze Vsetína vždy na půl roku a pak se řeší další působení," vrací se k předešlému angažmá brankář Jan Dobeš.

V létě uvažoval o prodloužení smlouvy v Kateřinicích, ale ozvaly se Všechovice.
"Jednička Vsetína Kuba Eliáš se zná s trenérem Zbyňkem Vinklárem. Začali jsme jednat, ale oni pak chtěli brankáře Valmezu Lukáše Pobořila. Když se ten rozhodl pro setrvání ve Valmezu, k jednání jsme se tam vrátili a na půl roku se dohodli," popisuje Dobeš vznik nového angažmá.

Vsetínu zjevně roste možný nástupce Jakuba Eliáše.
"Na Vsetíně bych zatím byl pokaždé jenom dvojka. Přes Eliho se zatím nějak nejde dostat," směje se brankář.

Jaká bude jeho pozice v týmu divizního nováčka ze Všechovic?
"Máme se střídat co dva zápasy. První chytal Konečný. Kony se super parťák. Určitě nemá tendenci za každou cenu bojovat o flek. Zítřejší MOL Cup bude chytat praděpodobně on, zaslouži si to podle trenéra za postup. Já bych měl mít premiéru doma o víkendu v divizi proti Kozlovicím. Mám dohodu se Všechovicemi do zimy a doufám, že se nám bude dařit," dodává ke své budoucnosti Jan Dobeš.  


Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...