Martin Němec |

JAKUB ELIÁŠ ZAVŘEL VSETÍNSKOU BRANKU ...

.... A JAKO POKLADNÍK NEMÁ PRO BRANKAŘE SAZBU NA ČISTÁ KONTA.

Brumov, HFK Olomouc, Šumperk a Kozlovice. Jakub Eliáš již čtyři zápasy nedostal v brance divizního Vsetína branku.

Měl jste někdy na Vsetíně delší sérii než nyní čtyři zápasy s nulou v řadě?
Myslím, že ano, někdy v žácích (smích). V poslední době si 4 nuly v řadě nepamatuji.

V kterém z těch čtyř zápasů jste měl nejvíce práce?
Asi v domácím zápase s HFK Olomouc, brzo jsme vedli a byl jsem rád, že se nám hubené vítězství proti silnému soupeři podařilo udržet.

Defenzíva Vsetinu funguje, jak vylepšit ofenzivu?
Je dobře, že se nám v defenzivě nyní daří, je to výsledek celého mužstva. Směrem do předu to taky není špatné, ale špatně řešíme finální fázi. Potřebovali by jsme se u pokutového území soupeře více uklidnit a ne za každou cenu hned zakončovat. Podržet balon, počkat na správný moment a na náběh hráčů do vápna, na tom musíme pracovat.

Jak moc chybí týmu zkušení zranění hráči?
Máme hodně mladé mužstvo, starší kluci občas chybí v kabině a možná právě zkušenostmi ke sklidnění hry v útočné fázi.

Jak kabina uvítala nové mladé posily Leskovjana a Geržu?
Myslím, že úplně bez problémů. Oba dva jsou mladí kluci, potřebují trochu času, aby si zvykli na mužský fotbal. Jde vidět, že prošli Slováckem resp. Zlínem a pokud na sobě budou pracovat, tak budou příslibem do budoucna.

Věříte v prodloužení série bez inkasované branky v Bzenci?
V žádném utkání nechci dostat branku, takže věřím před každým zápasem. Ale já jsem úplně stejně rád, když vyhrajeme 5:4 fotbal je týmový sport a branky jsou koření. Když je vítězství s nulou, tak to samozřejmě potěší.

Má pokladník ve svém sazebníku vychytané čisté konto? Bude váš série něco stát?
Pokladníka dělám já, takže tam taková kolonka chybí (smích). Pokud by v Bzenci byla další, nějaké občerstvení bych s radostí vymyslel, protože by to znamenalo, že jsme natáhli sérii bez prohry. Každopádně už tento rozhovor mě bude něco stát, takže děkuji (smích).

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...