Petr Říha |

NOVÉ FASTAV DRESY FC VSETÍN

Představujeme vám nové dresy, ve kterých jsme nastoupili v průběhu naší  vítězné podzimní vlny. Dresy zdobí loga firem Fastav Development a Fastmall, našeho generálního partnera, Vlastimila Fabíka. Kterému tímto děkujeme za  podporu i v právě  probíhající sezoně a  veříme, že mu výsledky, předvedenou hrou a průběžným pátým místem  děláme radost. Zdá se, že nové Fastav dresy  jsou  vítězné  a my  věříme, že se nám na jaro podaří na dobré  podzimní výkony  navázat.
Když se pan Fabík před necelými třemi lety opět rozhodl finančně  podporovat  FC Vsetín, diskutovali jsme o střednědobých  plánech. Zaznělo, že první tři roky po postupu do divize se máme soustředit  na konsolidování situace a zabydlení se v soutěži, v klidném střebu. První roce jsme soutěž bez problémů udrželi, druhý rok jsme postavení mírně vylepšíli a letos  jsme v po podzimní části pouhých 8 bodů  za  prvním týmem. Máme v tabulce před sebou  nadostřel  nedávno třetiligové silné týmy HFK Olomouc a  FC Hodonin. Z tohoto pohledu plníme plán jaký jsme si dali. A nadále pokorně pracujeme každý den.        

Nové dresy dostaly  svěží  design, kdy jsme chtěli opět  zachoval onu symbolickou  hvězdu, která  zdobí  všechny naše  dresy, všech kategorií. Je to odkaz na samý  počátek vsetínského klubu, který vznikl  již v roce 1905.  Ona  hvězda byla již na prvních dresech Vsetína před první světovou  válkou. Inspirce partně vznikla  v  době  prvního přátelského zápasu, který  tehdejší nově vzniknuvští oddíl kopané, sehrál  na  Tyršovce  proti  Slávií Praha, v současné době nejúspěšnějším kubem v České republice. Citíme, že kopaná na Vsetíně má silnou tradici a věříme, že v budoucím období opět posuneme vývoj vpřed.  

Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...