Petr Říha |

OMEZENÍ SPORTU TRVÁ

Máme za sebou apríl. Doba covidová trvá. Stav nouze trvá. Sportoviště uzavřená. Žádná změna.

Podle epidemiologů bude krize kulminovat na konci dubna. Nicméně Česká republika si vede v těžkých dobách, v porovnání s okolními státy, na výbornou. Jsme dobří. Zatím. Musíme vydržet všichni ještě nějakou dobu a věřit, že se v  rámci možností začnou věci navracet pozvolna  k normálu. Určitě to však nebude v řádech dnů, spíše týdnů.

Využili jsme tuto dobu, kdy jsou sportoviště  opuštěná  a na  polovinu  dubna jsme objednali údržbu umělého povrchu Pod Pecníkem. Plus  drobnější  opravy  opotřebovaných částí sportoviště. 

Jsme rádi, že i Vsetínská sportovní  od podnělí  6.dubna začíná s jarní revitalizací  travnaté plochy na Tyršovce. V měsíci dubnu dostale hřiště zaslouženou  pozornost a bude připraveno na období, až budou moci malí i velcí fotbalisté opět vyběhnout na zelený pažit.
Drobných úprav a oprav, na které je v běžném provozu málo času, doznávají i prostory šaten. Děkujeme pracovníkům Vsetínské sportovní  za  jarní uklidy, vše je vydezinfkováno a krásně  voní, možná škoda pustit zpět špinavé týpky v zablácených kopačkách !? :-)

Musíme ještě všichni vydržet. Sport se dostal nyní  logicky na vedlejší kolej a zatím tam zůstává. Nicméně, pracujeme a připravujeme vše i v tomto nelehkém období.

Turnaj mladších žáků O pohár hejtmana Zlínského kraje je také posunut. Zatím na neurčito.  Pod Pecníkem byly naplánovány na jaro 2020 akce jako Čokoládová tretra či  biatlonový turnaj. Vše je  posunuto  na období po prázdninách, podle vývoje koronaviru.

FC Vsetín přeje mnoho zdraví všem. Buďte opatrní a ohleduplní. Držte se.    

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...