Petr Říha |

PLÁNY NA PRVNÍ POCOVIDOVÉ TRÉNINKY

STŘEDA.  13.KVĚTNA.   17:00.   SEMETÍN

Dočkali jsme se. Příští týden mají všechny vsetínské týmy rozplánovány své tréninky.  Veškeré dění a tréninkové časy týmů mládeže najdete na stránkách www.fcvsetin-mladez.cz. 
A-tým (muži) začne s tréninkovým  procesem ve středu 13. května. Bude to začátek přípravy na nadcházející sezonu, která doufejme odstartuje dle pánu, začátkem srpna.
Vzhledem k tomu, že podsetá Tyršovka zatím ještě odpočívá a nabírá sílu před nadcházející prodlouženou sezonou, umělka Pod Pecníkem je přeplněná mládeží, začneme s tréninkem nerušeně na  travnatém  hřišti v Semetíně. Tamní plochu nám v úterý Víta, ve spolupráci se Vsetínskou sportovní, připraví a budeme tam mít několik tréninků svůj azyl. V měsící květnu.
První sraz je tedy ve středu, v 17:00.  Přímo u hřiště v Semetíně.
Zatím se může trénovat  bez  šaten  a  sprch. Ale nemá cenu plánovat co a jak konkrétně bude, protože než odešlu tento článek, bude všechno zase jinak. Ve středu se tedy potkáme a budeme ladit následující tréninky, přípravné zápasy. Vše již máme nalajnováno.

Hráči na sobě pracovali po dobu nucené fotbalové odstávky. Dnes už  to nemohlo vydržel a krásného počasi k dobrovolnému tréniku  na umělce Pod Pecníkem využilo trio vsetínských gólmanů:  Adam Rišica, Honza Dobeš a Jakub Eliaš. 

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...