Petr Říha |

PONDĚLNÍ OKÉNKO DO VSETÍNSKÉ MLÁDEŽE - 20. září

U 17 se zaskvěla na půdě HFK Olomouc

Vsetín vyhrál 5:2. Branky:
Řezníček 2, Filip, Leckéši a Konečný.

Hodnocení trenéra Romana Dobeše:
"Úvod patřil nám. Do 10. minuty jsme domácí téměř nepustili do hry. Vytvořili jsme si i šanci, ale byla vytlačena na roh. Pak se začali osmělovat domácí a hrozili především z rohů. Dva vyřešil pozorný Lukáš, ale třetí jsme odvrátili jen na "dvacku", kde byl připravený Nemrava, jenž nechytatelně propálil hradbu těl. Kluci odpověděli jako správní sebevědomí chlapi! Výrazně zvýšili aktivitu a po krásných akcích a přihrávkách Mirka Miklaše postupně otočili stav Adam Filip a Jakub Leckéši. Těsně před pauzou měl být vyloučen za úmyslné šlápnutí na Pepu v přerušené hře nejlepší střelec soutěže Zifčák, ale sudí byl neskutečně milosrdný, pouze žlutá a dokonce i pro nás.
Druhá půle se odehrávala třicet minut převážně na naši půlce, olomoučtí se snažili o vyrovnání, ale kluci bránili s velkým nasazením velmi dobře. Osm minut před koncem se vydal na zteč Zifčák, Tonda skvěle dva jeho pokusy kryl, ale dorážka Hanzelky již cíl našla. Byl jsem zvědav, zda se nesesypeme, ale předcházející léta dala tomuto týmu moře zkušeností ! Odpověděli jsme opět aktivitou. Překrásná průnikovka Mendyho vyslala Štěpána do úniku a opět vedeme! Za tři minuty Fia po rohu dělovkou knokautuje soupeře, a na rozloučenou v 90. minutě přidává Štěpán svůj druhý pozdrav.

Kluci, na dnešní výkon můžete být pyšní!"

Pokračování ...

U 19 prohrála s HFK Olomouc 5:0
Komentář jednoho z trenérů Jaroslav Kulhaje:
"Výsledek příliš krutý za předvedenou hru. V prvním poločase jsem zaskočili vedoucí tým Divize. Byli jsme více na míči zejména díky Valdovi. Dokázali jsme eliminovat náběhy vysokých hráčů soupeře kvalitním výkonem stoperské dvojice a Viktora v bráně. Po ztrátě míče na 16m soupeře bez zakončení a následném nedůsledném obsazení na levé straně prohráváme po několika odrážkách v pokutovém území 1:0. Obraz hry se nezměnil a v závěru poločasu nastřeluje Dobeš z voleje břevno.
Ve druhém poločase se neprosazujeme jeden na jednoho musíme na víc střídat Dana ze středu zálohy pro zranění a dostáváme lekci z produktivity po centrech se prosazuje 4x v pokutovém území soupeř. V sobotu hrajeme teprve po druhé doma pokud se tomu tak dá říct v Liptále se St.Bělou. Ze zdravotních důvodů nám prakticky celý podzim nehrají Rodek, Mikuš a Samiec a na výsledcích je to znát."

U 15 remizovala po brance Kročila 1:1 s Bílovcem
Komentář trenéra Tomáš Drábka:
"Dnešnímu utkání předcházela celotýdenní smršť různých omluvenek. Ano začala škola, ozval se podzim a do toho všeho se nám nedaří uschopnit zraněné hráče. Tréninky v sedmi statečných se pro mě staly samozřejmostí. Nicméně se jako správný trenér a kouč snažím vše řešit pragmaticky. Využil jsem své pozice v mém mateřském klubu a na víkend k nám přestupují na jedno utkání tři hráči, kteří nám mají pomoci. Utkání bylo oboustranně vyrovnané. Subjektivně si myslím, že jsme byli o něco fotbalovější a v kombinacích lehce kreativnější. Fyzicky jsme utkání opět zvládli, což je u našeho způsobu hry základ. Jak v 1. i 2. poločase jsme měli několik šancí na skórování, ale příroda byla proti. I soupeři se dařilo naši obranu párkrát překonat, ale brankář byl tam, kde měl být. Dělba bodů je spravedlivá. Doufám, že po dnešku nám už nikdo neonemocní a nebudou žádná zranění. Od zítřka se začínáme připravovat na nejkvalitnějšího soupeře v této soutěži MFK Vítkovice, ke kterému zajíždíme na přeložené utkání 30. září."

U 9 prožila parádní odpoledne v Jarcové
Komentář trenéra Martina Augusty:
"V dnešním sychravém počasí jsme zajížděli do Jarcové, kde nás na perfektním trávníku čekali domácí borci a kluci z Kateřinic . Ani nevím jak zápasy skončily, ale z naší strany jsem viděl velice dobrý výkon všech našich kluků. K vidění byli velice pěkné kličky, přihrávky i velká bojovnost. Dnes jste opravdu hráli jako jeden tým a na hřišti to bylo znát. Snad už jste pochopili že fotbal je kolektivní hra a příště v tom budete pokračovat . Takže dneska úplně všichni za jednu velkou jedničku. Jen tak dále."

U 13 měla pouze sedm hráčů. Karviná - Vsetín 9:1.
Branka Tomáš Brambor
"Chtěl bych poděkovat Ondrovi a Lukášovi z U12, že nám vypomohli v tomto zápase. Hlavně Ondra v bráně zachytal famózně. Kdo ví jak by zápas dopadl, kdybychom nebyli tolik oslabení. Soupeř byl určitě z kategorie hratelných.Domácí byli po celé utkání lepším týmem. První třetina ale skončila pouze 1:0 pro domácí, stále jsme byli ve hře. Ve druhé a třetí třetině však domácí začali proměňovat své další šance a v poklidu si došli pro vítězství," řekl trenér Vsetína Martin Nikolén.

U 14 podlehla Bílovci 4:10. Branky: Brambor 2, Mikláš 2.
"Dnes bych vyzdvihl výkon Zajka a Martina - bylo tam vše, co od vás chceme vidět A ještě jednou poděkoval Tomáši Bramborovi - velice dobrý výkon korunován dvěma góly. Slušná práce kluci, dobře zregenerujte a v úterý zkusíme potvrdit vzestupnou formu v Hranicích," dodal trenér Radim Dobeš.

U 12 prohrála vysoko 17:1 v Karviné.
Branku dal Varaja.
Komentář trenéra Martina Zbranka:
"Do Karviné jsme po vzoru všech týmů FC Vsetín odcestovali ve velmi oslabené sestavě, navíc jsme půjčovali hráče ještě do kategorie U13.Nicméně jsme nezanechali zas až tak špatný dojem, i když výsledek tomu nenapovídá. Tentokrát se všichni nevybičovali k maximálnímu výkonu, pár jedinců však snese přísnější měřítko a také pochvalu. Opět jsme neproměnili pokutový kop. Karviná byla zatím společně s Opavou asi nejfotbalovější tým, se kterým jsme se potkali a právem bude na špici soutěže.My jsem opět získali další cenné zkušenosti a jistě nás tento zápas zase posunul kousek dál."

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...