Petr Říha |

PODĚKOVÁNÍ HRÁČŮM ZA ZÁVĚR PODZIMU

V sobotu hráči odehráli poslední podzimní mistrovské utkání podzimní části sezony. Chválabohu následuje přestávka, protože už bychom skutečně těžko odehráli další zápasy. Již několik zápasů hráli mnozí hráči se sebezapřením, se zraněním. Vsetínská marodka praská ve švech. Před posledním zápasem ve Strání zůstal v covidovém vězení zablokovaný i Honza Šulák. V zápase samotném nevydržel sval Marka Nováka a bude potřeboval několik týdnů odpočívat. Před zápasem na tréninku zlomený nos Jirky Matyáše, to už nemohl být důvod k vypsání neschopenky :-)

Už zápas proti Skašticím jsme chtěli přeložit na pozdější datum, pro velký počat marodů a nemoci. Soupeř patrně z naší prosby vycítil, že jsme oslabeni a s přeložením nesouhlasil, což je jeho právo. A tak několik borců nastoupilo bez tréninků a s teplotami. Skaštice vyfasovaly trojku a jely domů z Tyršovky. Podobně na hraně byla situace v dalších zápasech a také před Stráním. Vsetínské jádro se opět semklo a výkonem na hraně možností přivezli borci i ze Strání tři body. Klobouk dolů za předvedenou bojovnost, na které si domácí vylámali zuby.

Celé utkání odehrál Pavel Horák z dorostu. Místo zraněného Marka Nováka musel do hry už v první půlce i Jiří Pniok, který nehrál pořádně dva roky fotbal, kvůli zraněním. Ke konci podzimu A-týmu vypomáhali borci z dorostu, kteří nejednou zahráli skvělá utkání a pomohli. I jim za to patří velké poděkování, protože do toho hráli ještě svou divizní soutěž. Na podzim za muže postupně nastoupili ze staršího dorostu, krom dvou borců ve Strání, i Martin Zbranek ml., Jan Jančina, Valdemar Durmon, Matěj Rodek, Augustín Samiec, Viktor DeGano a Petr Mikuš (než se také zranil). Všechno špatné je k něčemu dobré a ukazuje se, že zde určitá perspektiva do budoucna je.

Doufejme, že už se nebude nikdy opakovat taková souhra a nenahromadí se tolik zranění a nemocí. Přejeme všem borcům, ať se dají rychle do kupy, ať se uzdraví dlouhodobí marodi. Přesto určitě nenecháváme nic náhodě a už nyní se pracuje na posílení kádru do jarní přípravy a druhé půlky sezony.

Ještě jednou děkujeme všem hráčům za obětavost, se kterou hájili barvy klubu ke konci letošního podzimu !!

Na přiloženém videu si můžeme připomenout zaslouženou radost ze šatny hostů ve Strání. VÍTĚZNÝ POKŘIK VE STRÁNÍ.

PS : Přikládáme odkaz na fotodokumentaci, kterou jsme dostali do mejlu a děkujeme za ni. SNÍMKY ZE STRÁNÍ OD MARKUSE PLUMA .

S přeživšími bojovníky se uvidíme ve středu na tréninku a jedeme dál :-)


Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...