Roman Dobeš |

Dnešní sobotou v Korni jsme načali další halovou sezonu

Obvykle míváme s prvním utkání potíž, tentokrát, ale bylo vše opačně. Zápas s MŠK Košice byl z naší strany vynikající! I přes nepříznivý stav se kluci rvali jako lvi! Dvakrát jsme prohrávali, ale nesmírnou pílí a snahou se podařilo v posledních sekundách vyhrát 3-2. V utkání s pozdějším vítězem turnaje MŠK Žilina roč. 2005 !!!!

Jsme 10min stačili držet krok a vedli jsme i 3-2, ale pak soupeř začal trestat každou naši sebemenší chybu a žilinští zaslouženě zvítězili 3-6. Zde musím vyseknout poklonu žilinským klukům a především trenérům - 10let se pohybuji ve fotbale přípravek, ale takový uragán a fotbalový koncert jsem nikdy neviděl - jejich hra by se měla promítat na každém trenérském školení jako vrcholný příklad výuky fotbalu!

 

Nám ale, bohužel, pro zbytek dne, tento uragán vzal všechen vítr z plachet. V dalších zápasech nás opustila ochota hrábnout si na dno sil a téměř většina kluků střídala krátké probuzení s hlubokým spánkem Je škoda, že jsme se nedokázali vtáhnout do hry, protože příležitostí jsme měli vice než dost.

 

V pondělí je trénink a jak kluky znám, tak tam se bude jistě od kopaček jiskřit a nám rodičům nezbyde než čekat, až se opět  brobudí v klucích touha přenést tento přístup i na cizí hřiště.

 

Další výsledky : Vs - Čadca 4-1 , Vs - Martin A 0-2 , Vs - Turzovka  6-3 , Vs - Martin B 4-6 , Vs - Holešov 1-0 , Vs - Dubnica 2-5.

 

A odpovídající 8. místo z 15. účastníků.

Aktuální články

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...

NOVÉ DRESY FASTAVU POKŘTĚNY VÝBORNÝM VÝKONEM A VÝHROU

Zápas měl vysoké tempo hned od 1.min. My jsme byli aktivní a hostující golman musel krýt dvě těžké střely. Bohužel to byli oceláři,...