Pavel Charvát |

MSDD - E U17 Hodnocení podzimní části

Podzimní část sezóny mladšího dorostu nelze z hlediska výsledků považovat za úspěšnou. Ovšem výsledky pro kategorii, která nemůže sestoupit ani postoupit, nejsou prvořadé.

Mým hlavním cílem bylo zlepšit herní dovednosti a činnosti jednotlivce a celkový projev týmu směrem ke kombinační hře, zlepšení přechodů do útoku a do obrany a základy blokového bránění. Myslím si, že se mužstvo v těchto činnostech výrazně zlepšilo. Pokud jde o jednotlivé řady týmu.

Pravidelně jsme střídali oba brankáře a ti podávali, až na některé momenty, spolehlivé výkony.

Nejlepší řadou mužstva byla obranná řada - nejen že spolehlivě bránila, ale výrazně se podílela i na přípravné části rozehrávky útočných akcí.

Záložní řada ve hře dopředu byla vcelku bez problému, až na slabší střeleckou produktivitu, ve hře dozadu střídala lepší okamžiky s horšími. Nutné je ovšem podotknout, že asi nejvíce trpěla tím, že se v ní neustále střídali hráči a nehrála prakticky ani dva zápasy po sobě ve stejném složení.

 Útočníci i když nebyli produktivní tak, jak bychom si představovali, hráli obstojně a pokud mají někde rezervy, tak ve hře jeden na jednoho a v podržení míče a jeho dalším rozehrání na hráče, kteří je doplňují.

Tým mladšího dorostu byl kompletní jen první čtyři zápasy, pak jsme byli značně oslabeni přesuny hráčů do staršího dorostu a zraněními.

V současné době je tým stabilizován v počtu asi 14 hráčů a jejich vhodným doplněním na některých postech může být výrazně kvalitnější.


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...