Roman Dobeš |

Petřkovice - ročník 2004

70.Výroči osvobozeni jsme oslavili v ostravských Petřkovicich turnajem s rekordnim počtem učastniků:  51.týmu.

První zápas s MŠK Ružomberok ve vyrovnaném utkaní rozhodly střelecké dovednosti M.Zbranka a po výhře 2-1 nasedáme na optimistickou vlnu. Se Spartou Zabrze prohrávame brzy 0-1 a dalsi tři svěle akce soupeře zachraňuje  Urban Alex! V 7 min se probouzíme a po trefách M.Zbranka , Němce a Dobeše O.  otáčíme na 3-1. Se Šumperkem hraji kluci famozně a fyzicky zdatného soupeře přehrávame krásnou hrou na všech postech 3-0. S Břidlicnou se nám nedaři najit herni rytmus a hazenkářsky val pred "20" soupeře se težko překonává, ale kvalita je na straně VS, tzn. 4-2. Posledni utkani s MFK Karviná nemuže nic změnit na naši 1.pozici ve skupině a jelikož kluky již nemělo co svazovat předvedli koncert a několik kobinaci , až do prázdné branky 8-1.
Patek 8.5. byl tedy vitezný pro spojenecké armady, ale po 70.letech ve sportovnim""boji"" i pro hošiky roč.2004 z FC Vsetin:-)

Sobota 9.5. se pro nejlepšich 24. týmu hraje nemilosrdným hokejovým play-off systemem.

Začiname s FK Malacky: V těžkém utkání navazujeme na výborné výkony z pátku, soupeř je srdnatý a i my dáváme do utkání všechen um a touhu zvítězit, navíc Martin Zbranek má velkou fazonu a z pěti pokusů dává třigoly 3-2 . Jsme mezi nejlepšími dvanácti celky a jdeme na AC Spartu Praha. Začíname poněkud bojácně, již ve druhé min.prohráváme 0-2 , pak se snažíme utkání zlomit , ale naše tři brankové příležitosti se nedaří proměnit, zato soupeř trestá každé naše zaváhání ... 0-5. S  SFC Opava se hraje v obrovském tempu a nám se opět daří prosadit se v koncovce 4-2. Tímto vítězstvím jsem se dostali do skup. o 7-9 místo, kde narážíme opět na AP Spartu Zabrze - utkání je vyrovnané ještě více než v základní skupině, ale jelikož máme v týmu Martina Zbranka, který dvakrát napne síť soupeře až k prasknutí vítězí se 2-1. Poslední utkání s MFK Havířov se neponechalo nic náhodě a přesvědčivě vítězíme 3-1.

Ve dvou dnech kluci odehráli deset velmi kvalitních utkání s bilancí devíti výher a jedné prohry , skore  32-16 , za což obsadili SENZAČNÍ 7. místo v konkurenci 51. týmů. Nutno podotknout , že žádné vítězství nebylo náhodné ! Až na pražany přehráli každého účastníka , kterého jim los postavil do cesty - BRAVO KLUCI !!!  BYL TO VELKÝ ZÁŽITEK !!!

K týmovému úspěchu přidal Martin Zbranek ještě jeden ZÁŘIVÝ, INDIVIDUÁLNÍ! Z 600 fotbalistů, kteří startovali na turnaji se s dvaceti góly stal nejlepším střelcem celého turnaje a ocenění s gratulací mu předal osobně Tomáš Ujfaluši! 

Za náš tým se ještě do "černého" trefili  : 3x Durmon , Karlík , Dobeš Adam , 1x Němec , Urban , Dobeš O.


Konečné pořadí :


1. Slovan Bratislava

2. AC Sparta Praha

3. FK Púchov

4. FK Spiš Team

5  Slávia Orlová

6. MFK F-M

7. FC Vsetín

8. AP Sparta Zabrze

9. MFK Havířov

10. FC Havlíčkův Brod

11. SFC Opava

12. Sparta Brno

13. FC Šumperk

14. LKS Katovice

15. FC Znojmo

16. FC Mladá Boleslav

17. FC Příbram 

18. FK Malacky

atd.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...