Petr Říha |

VÍTÁME NA VSETÍNĚ NOVÉ KMENOVÉ HRÁČE

S novým přestupním řádem, kdy skončily instituce hostování a střídavých startů, se mezi kmenové hráče FC Vsetín zapisují borci, kteří u nás již měsíce a roky působili. Vítáme je tímto u nás a přejeme mnoho zdaru a další fotbalový růst v našem klubu.


V první vlně přestupů vítáme tyto borce :


JAROSLAV BURDÍK (1998)

Jarda přestoupil do FC Vsetín ze Sokolu Ratiboř. V minulosti působil několik roků v mládežnických kategoriích Zlína. Minulý rok hrál divizi staršího dorostu za Vsetín. A příští sezonu by měl být tahounem staršícho dorostu.

 

KAREL MACHALA (2000)

Kája přestoupil do FC Vsetín ze Sokolu Ratiboř. V minulosti se mihnul zaké ve Valašském Meziříčí či Zlínu. Již dvě sezony poctivě trénoval a hrl za vsetínské starší žáky a mladší dorost. 

 

ROMAN MACHALA (2002)

Roman přestoupil do FC Vsetín ze Sokolu Ratiboř, kde hrál do mladších žáků. V minulosti si také krátce okusil ligové žákovské soutěže ve Zlíně či ValMezu. Patřil do základní sestavy okresních výběrů v žácích. Již dva roky hájil na hostování dres FC Vsetín.

 

PETR MIKUŠ (2003)

Peťa přichází z Valašské Polanky. Strávil na Vsetíně milunou sezonu na hostování. Již od začátku sezony s tatínkem projevili zájem stát se kmenovým hráčem Vsetína a pokračovat s fotbalem na Tyršovce. Pěťa patřil také k základní sestavě výběru OFS, která minulý rok korunovala reprezentační jízdu pod vedením trenara Romana Dobeše ziskem stříbrných medailí na republikovém finále v Praze. 

 

ALEX URBAN (2004)

Alex, fotbalový univerzál se zálibou v chytání :-) přicházi z Vidče. Minulou sezonu na Vsetíně působil na střídavý start a vypomáhal jak v zápasech doma ve Vidči a také na Vsetíně. Byť věkem stále ještě mladší žák, okusil v právě skončené sezoně také chytání v bráně za starší žáky. Přejeme mu ať mu to v FC Vsetín hraje a chytá ještě lépe než do teď.

 

PNIOK JIŘÍ (2005)

Jirka přichází na Vsetín z Halenkova, za který hrál po přestěhvání se na Valašsko z Prostějova, kde s fotbalem začal. Bude v přístí sezoně hrát za mladší žáky VS Vsetín, pod vedením Romana Dobeše. Přejeme Jirkovi mnoho dalších fotbalových úspěchů.


Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...