Martin Nikolén |

Zhodnocení podzimní části sezony - starší dorost

V letní přípravě jsme nezvládali svá přípravná utkání, trápila nás hodně defenzivní činnost. Dostávali jsme poměrně hodně branek a ani první mistrovské zápasy toho nebyly  výjimkou. Postupem času se ale naše hra vzadu zlepšila a tím jsme položili základ k tomu, abychom začali sbírat body. Zejména pak získané body ve druhé polovině podzimních bojů mělo za následek naše vyhoupnutí do horních pater tabulky. I přes pěkné umístění, na kterém přezimujeme, ovšem zůstáváme nohama na zemi. Naše tréninková docházka není nejideálnější, a pokud se nezlepší, asi jen těžko  budeme na konci soutěže tam, kde jsme teď.

Každopádně hráčům za odehraný půlrok děkuji a věřím, že bychom na tom mohli být i lépe, pokud se zlepší náš přístup. Poděkování pochopitelně nepatří jen hráčům, ale i všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podílejí na chodu našeho týmu.


A teď trochu statistiky:
Doposud jsme získali 26 bodů za 8 výher, 2 remízy a 4 prohry, což nás dostalo na pěkné čtvrté místo. Ve 14 zápasech jsme dokázali vstřelit 37 branek, do naší sítě dali soupeři 22 gólů.

Našimi střelci jsou:
Jan Dobeš – 10 branek, Jaroslav Burdík – 6 branek, Michal Vojtášek, Jan Jakeš a Viktor Kovács –po 4 brankách, Jaroslav Maček – 3 branky, Adam Šimšálek, a Marek Hořelka – po 2 brankách, René Zuzaňák a Lukáš Škrla – po 1 brance.

Nejlepšími nahrávači se stali se 6-ti přihrávkami Jarda Maček a Adam Šimšálek, s 5-ti přihrávkami to byl Viktor Kovács, 3-krát dokázali na gól nahrát Jan Dobeš, Jarda Burdík a Michal Vojtášek, 2 přesné přihrávky připravil svým spoluhráčům René Zuzaňák a Marek Hořelka a 1 gólovou asistenci má na kontě Tomáš Helis.

Nejvíce žlutých karet dostal Jan Dobeš – 4x, Daniel Řeřucha a Viktor Trčka dostali po 3 kartách, 2 žluté karty obdrželi Jaroslav Maček a Michal Vojtášek, 1-krát uviděli napomenutí od rozhodčího René Zuzaňák, Viktor Kovács a Matouš Trochta.

Červenou kartu jsme žádnou neobdrželi.

Čisté konto jsme dokázali udržet v 5-ti zápasech.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...