Petr Říha |

FIALKY TRHALY DYNAMITEM (brumovská poupátka)

V neděli dopoledne se na Tyršovce  poprvé  představily naše  nové  holky, ve  nových  fialových  dresech. K  přípravě  si  pozvaly  ostřílenÝ  a  zkušený  tým z  Brumova. 
Ženský  tým  FC Vsetín  si stále sedá a  konsoliduje se.  Holek už  je   23, což  je  skvělé. Jsou do toho  zapálené , tak jsme jim  dnes  připravili  a  představili  nové  dresy a jejich  šatnu.
První poločas  brumovský  tým  ještě  kladl  trošku  odpor  ale v  druhé  půli  už  bylo na  hřiští  jen jedno  družstvo. Holky se  fialovém (s naším generálním  partnerem  na dresech) předváděly  chvílimi docela  pohledné  kombinace, kličky  i střely. Takže  padly  nakonec  dva  góly  (oba dala Jarka  Krčmářová)  a dále  zvonily  břevna a tyčky,  jakoby  ženy  chtěly napodobit  v zahazování  šancí  muže, ze  soboty. 
Ihned  po  utkání přestoupola a  Vsetín další hráčka z Valašského Meziříčí  (Ráchel Kovaříčková) a jednáme o další  hráčce  ze  Zbrojovky  Brno.     
Protože  pan  Ficek, velký  fanoušek nejen ženského  fotbalu,  k mému  velkému  překvapení  dnešní  zápas  žen  zaspal, pokusil jsem se ho zastoupit  a  přinášíme  Vám  tedy   opět pár  momentek  z  utkání. A připravenou  šatnu, před  utkáním s  novými dresy, že  kterých  měly holky  radost.
Následuje pár  vět  od  trenra :

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...