Petr Říha |

OLIN BARTOZEL BUDE HRÁT NA PODZIM DIVIZI V DRESU FC VSETÍN

Můžeme  potvrdit , že  dnes  jsme  se  domluvili s  panem  Zahradníčkem  z TJ Valašské Meziříčí   na podzimním  působení  Olina  Bartozela  na  Vsetíně. 
Olin byl již  včera  na  prvním tréninku a na  víkend  bude   připraven  trenérovi  Mičegovi do zápasu  proti  Jeseníku.
Pro fanoušky nejen regionálního  fotbalu je Olin Bartozel  dobře  známý  25ti letý  hráč. První fotbalové krůčky udělal  Olin  v Bylině, resp. v  Brumovu.  Zde  vzniklo  také  spojenectví  s  trenérem Mičegou. Olin působil také v  tehdy  druholigové  Karviné,  či  Opavě. V současné době  je  hráčem Valašského Meziřící a na Vsetín  přichází na hostování, poté co již nezbylo  místo mezi  novými  posilami  třetiligového ValMezu.
Před chvíli jsem  zahlásil, trenérovi Mičegovi, že se podařilo  dohodu  s  Valašským Meziříčím  přeci jen  dotáhnout  do  zdárného  konce  a  Olin Bartozel  bude  působit na Vsetíně  na  podzim.  Nemohl  jsem očekávat  nic  jiného, než  jen  mistrovo  "nečekané" : "To som chcel  počuť"  :-)  

Trenér  Mičega : "Dvě  nové posily, které se Vsetínu podařilo tento  týden dotáhnout  přichází  aby vytvořily  tlak  a konkurenci v  týmu. Aby se všichni vydali na maximum".  A dodává : "Já jsem rád, že  opět mohu pracovat i s Olinem Bartozelem. Nezklamal  mě  před  časem v  Brumovu  a pevně  věřím, nám  pomůže  i  na  Vsetíně v  divizních utkáních."   

Tímto  je  kádr  do dalších  bojů naplněn. Přejeme  jak Honzovi Stuchlíkovi,  tak Olinovi  Bartozelovi  i  všem  borcům v kabině  aby  předváděná  dobrá  hra  přinesla  brzo i  další  body.


Aktuální články

LOSOVÁNÍ O NOVÝ DRES FC FASTAV VSETÍN

Pokračujeme i dnes v losování o nový dres FC Fastav Vsetín. Při všech domácích zápasech na Tyršovce budou zakoupené vstupenky...

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...