Petr Říha |

FIALKY V POSLEDNÍM ZÁPASE PODZIMU NEČEKANĚ POVADLY

V posledním  zápase proti  Oloumouci  se  Pod  Pecnkem vsetínská  fialová  mašina  zadrhla  a  poprvé v sezoně  holky  prohrály.  O to  větší  důvod sledovat  na jaro další  boje, protože Nové Sady  nebo právě  Olomouc  nebudou chtít pustit  naše  holky do  žádného trháků.
Přesto patří holkám poděkování za perfektní  reprezentaci klubu. A z  dnešní prohry  si nic nedělejte. Nutno přiznat,  že  Olomouc, posilněná o hráčky  ligového A-týmu, byla lepší. Sice Vsetín vstřelil rychle  branku ale ta  jakoby  holky totálně uspala. Začaly  hrát  až  za stavu 1:5 a to už bylo  pozdě, zkušené hráčky Olomouce  si  odváží  ze  Vsetína  všechny  tři body.   
V zimní části  holky  plánují  turnaj v  domácím prostředí.  A poctivě potrénovat na jarní část sezony.   

Dále k dnešnímu  utkání již  Sabina  Rýdlová, která se  hned omlouvá  fanoušků ale ....není třeba ...  co by  měl  říkat například italský trenér ve Spartě, po každém druhém zápase !? :-)  

FC Vsetín – FC Olomouc "B"  3:7 (1:5)
Vsetíňačky nastoupily v oslabené sestavě k poslednímu domácímu utkání v silném větru s velkým respektem. Ani branka Rýdlové ve 2. minutě je nenakopla a pokračovaly dále velice zakřiknutě. Ve 13. minutě z tlaku vyrovnala hostující Vykopalová. A to domácí Vsetín položilo ještě víc. O deset minut později zvýšila na 1:2 Stanjurová střelou z dálky. O 5 minut později už to bylo zásluhou Břenkové 1:3. Velice zmatená hra domácích pokračovala až do poločasu, kdy navíc inkasovali ještě další dvě branky.
Druhý poločas po přeskládání sestavy začali domácí trošku lépe a vytvořili si menší tlak s několika střelami na branku. V 59. minutě se po špatném odkopu hostů trefila Krčmářová  na  2:5. O 8 minut později utekla obraně Rýdlová a stav byl rázem 3:5. Chvíli na to neproměnila svůj sólo nájezd opět Rýdlová a jak praví staré přísloví, nedáš - dostaneš, trefila se Stanjurová a hosté odskočili znovu na 3 branky. Domácí se snažili výsledek ještě korigovat, ale bohužel dnes nebyl jejich den. Hosté navíc ještě v poslední minutě zvýšili na konečných 3:7.
Bohužel poslední zápas domácím vůbec nevyšel a holky se omlouvají všem divákům, kteří si našli cestu na stadion v tomto sychravém počasí, za předvedenou hru.
Góly: Rýdlová 2, Krčmářová – Stanjurová 3, Vykopalová 2, Břenková 2

Sestava:
Jašková – Kovaříčková, Randuchová, Ševčíková, Čáňová – Pernická, Rýdlová, Mikešová, Čípová – Krčmářová, Petruželová
Střídala: Stiborová

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...