Petr Říha |

POSLEDNÍ LETOŠNÍ RECENCE JIRKY KOŘÍNKA ZÁVĚREČNÉHO KLÁNÍ SEZONY:

Jedli, pili, hodovali a přitom podzim bilancovali

V útulném prostředí vsetínské hospody Snaha si dali v páteční večer dostaveníčko hráči fotbalového „áčka“ k přátelskému posezení, které tentokrát nahradilo nervy z bojů o důležité divizní mistrovské body.
Mezi prvními dorazila v současnosti jedna z nejvýznamnějších postav klubu Alča Mocková. Rozlučku, jako správný kapitán, zahájil „štamprlovým výkopem“ Kuba Eliáš, jenž přítomné seznámil s pravidly a podmínkami závěrečného účtování. Téměř vyprodaná přední část krčmy, v níž chyběl pouze ze zdravotních důvodů lodivod Mira Mičega a Mojka Jaroš, který obdržel červenou kartu od svého zaměstnavatele, ....

....toto nařízení akceptovala, a poté se již rozjel několikahodinový pohárový a rautíkový zápas s podzimním bilancováním. S mírným zpožděním, které však dopředu oznámili, přicestovali slovenští legionáři Tomáš, Peter a Marcel.
Poté měli možnost pro zpestření shlédnout všichni přítomni videozáznam z posledního společného tréninku, v němž si to rozdali staří proti mladým, a po jehož ukončení docházelo k mnoha groteskním situacím.
Během příjemné zábavy taktéž přišli pozdravit mužstvo člen  výboru Martin Zbranek a  šéft trenérů mládeže  Roman Dobeš, což hráči kvitovali s povděkem. Ostatní muži z vedení byli právě těmito dvěma omluveni.
Čas běžel jako voda a než se všichni nadáli, přiblížila se uzavírací doba. Proto bylo třeba závěrečným finišem posezení ukončit. Čím jiným jak fotbalovou hymnou, kterou poctivě a z plných plic zazpívala celá sešlost.
Kdy však následovalo opravdové uzavření vydařené akce, se nám do posledního okamžiku nepodařilo zjistit, neboť většina zúčastněných pokračovala ve víru noční vášně zřejmě až do brzkých ranních hodin.

Závěrem nezbývá nic jiného, než hráčům, celému vedení vsetínského týmu a všem funkcionářům poděkovat za vykonanou práci v roce 2017 a popřát jim nejen na poli sportovním, ale i v osobním, rodinném a pracovním životě mnoho úspěchů, stálého zdraví a vůbec všeho, co si v nastávajícím roce 2018 vytýčili!!

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...