Petr Říha |

PŘESTUP PAVLA NAŇÁKA DO FC VSETÍN JE S BRUMOVEM DEFINITIVNĚ DOMLUVEN

Po měsíci  vyjednávání se nám nakonec  podařilo se  zástupci  Brumova dohodnou  podmínky přestupu Pavla Naňáka  na  Vsetín.  Jednání bylo o to komplikovanější, že  oba  týmy  balancují na  hraně záchrany v divizi. Obě  strany věříme, že i po sezoně nakonec budme spokojeni všichni a budeme se  potkávat  v  soutěži i příští  rok. 

Příprava v týmu mužů FC Vsetín probíhá podle plánů. 3x týdně trénink. Doplněno v pondělí posilovnou. A na každý víkend je naplánováno přítelské utkání se silným soupeřem.
Těší nás, že účast na trénincích je poctivá, kluci poctivě makají pod vedením trnéra Mičegy. Borci včera nafasovali nové tréninkové míče a připravujeme i vše ostatní tak aby hráči měli vše co potřebují.

Co se týče dobrých zpráv, tak pro přestupu Partika Hořelici zpět z Rakouska do domovského klubu, jsme se včera dohodli s Brumovem na přestupních podmínkách Pavla Naňáka, který s námi již od začátku ledna poctivě trénuje. Tímto bych ho ještě jednou uvítal u nás a doufáme, že se mu bude na Vsetíně líbit. V jednání jsou další dvě jména, moudřejší budeme příští týden. Jeden hráč, jehož jméno zatím neprozradím, se s největší pravděpodobností objeví na pátečním tréninku a v sobotním přípravném zápase v Otorkovicích.
Co se týče těch méně příjemných zpráv, které fotbal občas přináší , tak v poslední možný den přestupového termínu na Slovensku nám oznámili Peter Amrtich a Tomáš Kresánek , že se rozhodli pro návrat zpět na Slovensko. Peter údajně z toho důvodu, že necítil až takovou podporu od trenéra jako dříve a v 35 letech nechtěl být 14.- 15. hráčem v kádru, resp. na lavičce. Respektujeme, Peter odchází. Děkujeme mu za zápasy, které za Vsetín odehrál. Více náš mrzí odcházející Tomáš Kresánek ale Tomáš už po podzimní části sezony uvažoval z rodinných důvodů , že se stáhne zpět , blíž k rodné hroudě. Má náročné zaměstnání a malé děti. Nezbývá tedy i Tomášovi poděkovat za pěkný fotbal , který u nás předváděl a popřát mu vše nejlepší do budoucna. Máme ještě docela dostatek času tento odchod, který nás mrzí, vyřešit adekvátní náhradou. Nějaká řešení se již rýsují.

Aktuální články

LOSOVÁNÍ O NOVÝ DRES FC FASTAV VSETÍN

Pokračujeme i dnes v losování o nový dres FC Fastav Vsetín. Při všech domácích zápasech na Tyršovce budou zakoupené vstupenky...

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...