Petr Říha |

DOROST PŘÍŠEL O DVA BODY DOSLOVA V POSLEDNÍ SEKUNDĚ ZÁPASU

Starší  dorost zajížděl ke svému dalšímu  utkání  do Bílovce, kde  měl partii  rozehranou  na  tři  body. Borci se snažili a hráli nadoraz. Bohužel, neproměnili  vyložené  šance  v  druhé  půlce  a   štěstíčko v  samotném  závěru  zápasu  se  přiklonilo od  nás na  stranu domácích. 
Smutek  hráčů  po utkání byl  veliký. Ale za snahu zaslouží  všichni  pochvalu.
 
Více  k  zápasu  staršého  dorostu  trenér  Martin Nikolém:

FK BÍLOVEC - FC VSETÍN 1:1 (0:0)
Během prvního poločasu byly šance na obou stranách, ale střelcům chyběla buď přesnost nebo narazili na dobře chytající brankáře. Z našeho týmu měli nejblíže ke gólu Jan Kurtin a dvakrát Kristian Kučera.
Druhý poločas pro nás začal radostně. Již ve 47.minutě našel Kristian Kučera Jana Kurtina, který v pokutovém území na hranici penalty tvrdou střelou propálil míč do sítě - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pozorná obrana ve spolupráci s Adamem Rišicou byla proti. Naše snaha o přidání druhého uklidňujícího gólu většinou končila na dobře chytajícím brankáři domácího celku. Ve svých velkých šancích se postupně ocitli Karel Machala a dvakrát Michal Vojtášek. V posledních sekundách zápasu dokázali domácí hráči vyrovnat, když jsme po centru z pravé strany nedokázali obsadit tři volné domácí hráče na zadní tyči a po hlavičce jednoho z nich inkasovali - 1:1.
Dlouho jsem neviděl v očích svých hráčů takové zklamání z obdrženého gólu. V zápase, hlavně ve druhém poločase, jsme makali na doraz, ale tentokrát jsme neměli to potřebné štěstí. Věřím, že pokud nepolevíme, tříbodová radost se jistě zase brzy dostaví.

STATISTIKY:

BRANKY: domácí 90. - 47.Kurtin Jan

ŽK: domácí 71. - 71.Vojtášek Michal

SESTAVA: Rišica Adam - Jakeš Jan, Trčka Viktor, Ohryzek Tomáš, Motyka Ondřej - Kučera Kristian (60.Čada Ondřej), Machala Karel, Trochta Matouš, Kurtin Jan, Vojtášek Michal - Škrla Lukáš. Trenér Nikolén Martin.

PŘÍŠTÍ ZÁPAS:
Další utkání hrajeme na domácím hřišti v sobotu 7.dubna proti Novému Jičínu. Výkop je od 10:15.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFL ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...