Petr Říha |

AKTUALITY A NOVINKY Z DOMÁCÍHO TÁBORA

Jak známo, v nejbližších  dnech  začně  Pod  Pecníkem demolice  starých  šaten a  stavba  zcela  nových. Stavební  práce  bude  provádět  firma  TM STAV. A my  už se těšíme  na  dalí  dvě  nové luxusní  šatny  a  jednu hospodářskou  místnost , které  potřebujeme  Pod  Pecníkem jako  sůl.
Prosíme  tímto  všechny  aby se  v nadcházejících  týdnech  chovali obezřetně kolem budoucího stavěniště.  Věříme, že  vše  bude  probíhat  hladcě a  nadcházející  zimní sezonu už budeme  moci  šatny  používat.  Příjemnější by  mělo  být  sledování  utkání i  pro  diváky, neb šatny jsou  navrženy  tak,  aby  se dalo  jít  po schodech  na střechu a sledovat  zápasy  zvrchu.

Letošní  zima se nám protáhla, počasí  zatím vůbec nepřálo  travnatým  povrchům, přesto  hned v úterý (3.4.2018)  se začné  připravovat  Tyršovka  na  nadcházející  jarní  sezonu.  Úklid celého areálu. Válcování, lajnování, jarní údržba, hnojení  trávníku,  dosypání  písku. Vše  máme spolu se  Vsetínskou  sportovní v plánu v nadcházejícíh  dnech.  Ve středu by měl na trávě proběhnout  první trénink  mužů.  V sobotu se  již určitě  bude  hrát  na  trávě  v  Novém  Jičíně, tak ať  jsme  vyladění :-)

Rozběhly se  všechny jarní  soutěže  prvními  mistrovskými  zápasy.  Z nějbližších  nejdůležitějších aktualit  mládeže  jsme v plné přípravě  dalšího ročníku  turnaje  mladších  žáků O  pohár  hejtmana  Zlínského  kraje.  Bližší informace  budou následovat  záhy. 

Na "velkých" stránkách jsme doplnili  rozpis  zápasů  MUŽŮ  na  jaro. I další informace, které budeme i nadále  průběžně  doplňovat.  Na  "malých"  stránkách  mládeže (www.fcvsetin-mladez.cz)  fanoušci  dávno  vědí, že  k  pondělímu  počtení  si mají udělat vždy  větší  hrnek  kávy, protože  trenéři  pěkně refereují o dění  v jejich  týmech.
To , že se nevěnujeme  s  mlázeží  jen  fotbalu, se můžeme  podívat  i na  videich ze  zimní  přípravy  starších  žáků:  BOX 1 ... BOX 2 ... BOX 3 ... BOX 4.
:-)        


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...