Petr Říha |

ZASLOUŽENÁ ODMĚNA PRO TÝMY DOROSTENCŮ FC VSETÍN

V sobotu porazili starší  dorost  FC Vsetín své  vrstevníky  z  Nového Jičína o důležité  doby.  V duelu mladších se  nakonec  střelec  nenašel  a týmy se rozešly  smírně  po  remíze  0:0.

Oba týmy se  zasloužily vypečenou odměnu  po utkání v pohodě  lahodných vymazlěných grilovaných  steaků  od  pana řezníka Černockého.

Penalta  Honzy Kurtina na YouTube : ZDE.   

Více k utkání starších  borců trenér Martin Nikolém:

DRAMATICKÉ UTKÁNÍ SE ŠŤASTNÝM KONCEM PRO NÁS

FC VSETÍN - FK NOVÝ JIČÍN 3:2 (1:1)

Celý první poločas byli hosté z Nového Jičína mírně lepší. Již v 10.minutě zápasu se ujali vedení, kdy jsme nedokázali zastavit průnik hostujícího hráče z pravé strany - 0:1. O čtyři minuty později hasil další šanci hostů Adam Rišica. My jsme se o slovo přihlásili až v 18.minutě. Lukáš Škrla napřáhl levou nohou z hranice velkého vápna, jeho střelu vyrazil brankář na rohový kop. Naše výpady směrem k hostující bráně byly jen ojedinělé. V poslední minutě první půle jsme podnikli rychlý protiútok po levé straně vedený Michalem Vojtáškem. Jeho přihrávka před bránu nadělala hostujícím zadákům značné problémy čehož pohotově využil Karel Machala - 1:1.
Druhý poločas byl vyrovnanější než ten první. Obrat ve skóre jsme dokonali v 70.minutě. Michal Vojtášek byl sražen ve vápně hostujícím brankářem a pokutový kop s přehledem proměnil Jan Kurtin - 2:1. Vzápětí mohl přidat náš třetí gól Michal Vojtášek, ale jeho dělovka směřovala pouze do břevna. Hostující hráči neměli co ztratit a vsadili vše na útok. Jejich snaha byla odměněna v 84.minutě, když se lépe zorientovali na odražený míč - 2:2. Hosty vyrovnávací branka viditelně nakopla a my jsme chtěli ubránit alespoň bod z tohoto zápasu. Stejně jako v první půli, tak i ve druhém poločase jsme udeřili v poslední minutě. Využili jsme otevřené obrany hostí, rychle přenesli míč z levé strany na pravou po ose Michal Vojtášek - Ondřej Motyka - Ondřej Čada. Posledně jmenovaný si počínal jako zkušený mazák a chladnokrevně prostřelil hostujícího gólmana - 3:2.
Musím sportovně uznat, že tentokrát jsme měli to pověstné štěstí na kopačkách my.


STATISTIKY:
BRANKY: 45.Machala Karel, 70.Kurtin Jan z pen., 90.Čada Ondřej - hosté 10., 84.

ŽK: 45.+1.Trochta Matouš, 85.Rišica Adam - hosté 38.

SESTAVA: Rišica Adam - Jakeš Jan, Trčka Viktor, Ohryzek Tomáš (78.Motyka Ondřej), Novák Adam - Kučera Kristian, Machala Karel, Trochta Matouš, Kurtin Jan, Vojtášek Michal - Škrla Lukáš (55.Čada Ondřej). Trenér Nikolén Martin.

PŘÍŠTÍ ZÁPAS:
K dalšímu utkání zajíždíme v neděli 15.dubna do Olomouce. Výkop je od 10:00.

Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...