Petr Říha |

POVEDENÉ FOTBALOVÉ ODPOLEDNE

V sobotu 12.5.2018 jsme byli svědky docela povedeného fotbalového  odpoledne, které bylo nakonec kořeněné ziskem  dalších třech  bodů  do  divizní  mozaiky.

Malí  fotbalisté  a diváci  si užili  radosti a napětí  při  poločasovém  penaltovém  rozstřelu, který ošéfovali naši trenéři mládeže  Roman Dobeš a Martin Zbranek.  Vítěz v mladší kategorie  byl klučík, který  přijel na  zápas  z  Bohumína a  odvezl  si  nový  dres  FC Vsetín na  sever.  Poprosíme o snímek,  až v něm  půjde  na  trénink mladší přípravky  v  Bohumíně :-)  Budoucí bohumínský  fotbalista  následně vylosoval  dva  výherce, kteří  vyhráli  po lahvi lahodného vína od  VINAŘSTVÍ U VRAJŮ. To  darovalo krom zníněných  lahví navíc  i dárkové  koše  pro nejlepší  hráče každého z  týmů. Za  všechny  zmíněné děkujeme.  

Na rozhovory s  nejlepšími  hráči  i trenérem  FC Vsetín si můžete  pustit na videu.  To  začíná  i  penaltou  proměněnou  Lukášem  Matůšem.   

ZÁVĚR ZÁPASU A NÁSLEDNÉ ROZHOVORY   aneb  vše  důležité v jednom  videu 

Druhé  video  je  PENALTOVÝ ROZSTŘEL A LOSOVÁNÍ .

Následné  PŘEDÁNÍ CEN VYLOSOVANÝM DIVÁKŮM   a  šlo se na druhý  poločas...

Na  serveru  Valašskýfotbal si  můžeme  navíc  otevřít  několik  velmi  pohotových  snímků  reportéra  Julka  Ficka: ZDE   a  pro  velkou  úctu a respekt  velkoryse  přehlédneme  několik  míííírně  kritických vět  v jeho hodnocení  zápasu  a neudělíme mu  žlutou kartu :-)
 
Po  zápase  si hráči  mohli  dopřát  pár  chvil oddechu  a rozebrat  zápas  u  připravených  delikates.  Pečená vepřová kýta  od pana Černockého, hovězí tataráček s topinkami a soudeček  dvanáctky  z rodiného pivovaru  Bernard .... zasloužená odměna pro vsetínské hochy po vítězném zápase proti Bohumínu. Následně  se na Tyršovce  u  Ondry poprávu  trochu slavilo  a kdo neumřel, tak tam slaví do dnes.

Aktuální články

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...