Petr Říha |

JULIUS FICEK A VIKTOR KOVACS V AKCI !!!

Děkujeme  panu Fickovi i  za  několik  velmi  povadených  momentek  ze  zápasu.  Přinášíme  ve  spolupráci  s  panem  Fickem gól Viktora  Kovácze, který  si krásně  naběhl, poslal  zkušeného Aleše Michalka  "na párek"  a efektivně vstřelil druhý (vítězný)  gól  Vsetína!!  Všichni fanoušci  a pokladník v naší bráně  zajásali :-)
Pan Fotograf, Julius  Ficek má na toto neuveřitelný  čuch. Půl poločasu  klábosí s  prítomnými  fanoušky, v nenápadnou  chvíli  zavětří  vhodný moment, vytáhne  nenápadně se  zvé  legendární  brašničky, z  dob  Masarykovy,  svou  archivní  ohmatanou  zrcadlovku, otočí se ...  jednou cvakne ....a  večer  nám pošle  do mejlu  takovýto snímek !?!?!?
V ten moment  mají  mnohem mladší  ambiciózní  kolegové-fotografové  sto  chutí  zahodit  své  luxusní digitální  přístroje  s půlmertovými objektivy  do  hajzlu  a jít  na  pivo.

Děkujeme panu  Fickovi za celou  tuto sezonu  a nespočet  předešlých. Těšíme se na mnoho dalších povedených  záběru i v nadcházející  divizní  sezoně !!  

Několik dalších povedených  záběru  Julka Ficka  z  povedeného  pátečního odpoledne si můžeme  rozkliknout  z  Valašského fotbalu : ZDE.

Aktuální články

VYUŽITÍ DRUHÉ TRAVNATÉ PLOCHY - LHOTA U VSETÍNA

„Můžeme s radostí oznámit dobrou zprávu, co se týče většího tréninkového působení na přírodní trávě. Není žádným velkým...

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE : 1.FC VIKTORIE PŘEROV

V utkání dvaadvacátého kola přivítají vsetínští fotbalisté nebojácné, houževnaté a především velmi perspektivní mužstvo 1. FC...

Z DALEKÉHO SEVERU PŘIVÁŽEJÍ REKORDNÍ VÍTĚZSTVÍ

FK Šternberk – FC Fastav Vsetín 1:5 (1:3)K utkání jedenadvacátého kola zajížděli vsetínští hráči do Šternberku k celku, který je...