Petr Říha |

VHK FOTBAL CUP : PŘÁTELSKÝ ZÁPAS VSETÍNSKÝCH HOKEJISTŮ PROTI VSETÍNSKÝM FOTBALISTŮM JE TADY !!

Páteční  program na Tyršovce  začíná  dvojzápasem  mladších přípravek a starších  přípravek. Fotbalisté budou  hrát  proti  hokejistům.  Fotbalové  týmy  povedou trenéři  Aleš  Králík  a Martin Zbranek.  Výkop  bude v 16:00.  Oba  zápasy  mladíků  (i  všechny  tři následující  duely)  pískají   delegovaní  sudí.  Přijďte tedy  vytvořit  malým nadějím  pořádnou  kulisu.
Malí fotbalisté budou mít  po  zápase připravený  raut  z  pečených kuřecích  křidélek od pana  řezníka Černockého.

Program  celého pátečního  odpoledne:
16:00 - FC Vsetín x VHK ROBE Vsetín. Utkání  kategorií  přípravek  (ml.žáků)  na dvou polovinách hřiště s herním časem 2x20 minut.
17:00 - Uzávěrka tipů do soutěže o permanentku GOLD na stání.
17:00 - VHK ROBE Vsetín x Vsetín fans. Utkání mužů na velké hřiště s herním časem 2x20 minut. Po každém zápase bude následovat pět penalt na každé straně.
18:00 - Vsetín fans x FC Vsetín
19:00 - FC Vsetín x VHK ROBE Vsetín
20:00 - Vyhlášení vítěze turnaje.Společná fotografie všech zúčastněných týmů

Poznámka: Během celého turnaje bude probíhat podepisování kartiček hráčů A-týmu VHK  Vsetín a společná focení s fanoušky. Po celou dobu akce bude zajištěno občerstvení.

Zveme všechny  fanoušky  hokeje i fotbalu na Tyršovku v  pátek.  Dobrou náladu sebou.  Vstup je na tuto akci zdarma !! 

Další  informací  a ceny  o které se také bude  hrát  najdete i na stránkách VHK  ROBE  VSETÍN: ZDE.  



NOVÉ  ŠÁLY  FC VSETÍN   BUDOU NA PRODEJ  PŘI  PÁTEČNÍ EXHIBICI  S  HOKEJISTY  NA TYRŠOVCE !!! 

Před vstupem do šaten bude postaven stánek FC Vsetín, kde budou na prodej  nové  šály, na které se fanoušci  ptali v průběhu jara.  Měli jsme plán, že  příjdou o 2-3 týdny  dřív. Ale  zasekly se u švadlenek. :-)   Takže  využijeme  páteční příležitosti a kdo  chce, může  si  přijít  koupit.  Spojili jsme prodej šál s naší  jarní  akci  "30 000  pro dětské oddělení  vsetínské nemocnice"  a  celý  výtežek  z  prodeje  šál  půjde  na nemocnici. 
Každý fanoušek tedy  bude  mít  dobrý pocit, že  podpořil i  dobrou  věc.
Balíček samolepek  FC Vsetín s novou krásnou  šálou FC Vsetín bude na prodej  za  250,- Kč.
Je to speciální  edice.  Zásoba není bezedná. Kdo zaváhá ... 
Trenéři se mohou zeptat  svojich  fotbalistů  a rezervovat  si, pokud  by  to mohlo  být  tak jednodušší. Dáme dokem, abychom neprodali všechny  v pátek.  

Registrujeme  také  zájem některých  skalních  fanoušků o  fanouškovské dresy.  Což není špatný  nápad. Máme vyhotovenu  novou grafiku dresů  a  kdo  z fanoušků  A-týmu, kteří jezdí například na  venkovní  zápasy, nebo ostatní fanoušci , rodiče, trenéři, fotbalisté .... kdo by chtěl takový dres, napiště nám na  fcvsetin@gmail.com  ať víme jaký by byl  zájem. Můžeme  před novou sezonou nechat udělat.  Firma umí dokonce  udělat  i ženský střih dresů. Napiště nám, nebo  si řekněte  o  informace  v  pátek u  stánku  FC Vsetín.


Aktuální články

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...

NOVÉ DRESY FASTAVU POKŘTĚNY VÝBORNÝM VÝKONEM A VÝHROU

Zápas měl vysoké tempo hned od 1.min. My jsme byli aktivní a hostující golman musel krýt dvě těžké střely. Bohužel to byli oceláři,...