Petr Říha |

PROVOZ NA UMĚLCE POD PECNÍKEM

Po boji se sněhem, který jsme  vyhráli v půlce ledna  běží  zimní  provoz  Pod  Pecníkem  naplno. V něděli se  hrály  Pod pecníkem 4 zápasy.
Dopoledne starší  žáci FC Vsetín U14 a U15 odehrály  svá  utkání  proti  Slávii Kroměříž (vic www.fcvsetin-mladez.cz).  Za  klub  bych  chtěl poděkovat  dobrovolníkům, kteří se před  prvním  utkáním chopili  lopat  a pomohli udělat  hrací  plochu  hratelnou.  (I všem , kteří pomohli  včera  při  zápase  A-týmu)
Následnovalo přípravné  utkání Jablůnka - Leskovec  nakonec  svou přípravu odehrála Lutonina.

Nahoře si můžete  v  ROZPIS  PLOCH  rozkliknout  rozpis  ploch  Pod Pecníkem.  Poku budou mít  další  kluby zájem rezervovat  si  čas, neváhejte, volná místá  se  rychle  zaplní.  Objednávky prosím piště na centránlní  email fcvsetin@gmail.com   Dění  Pod Pecníkem má na starost  Marián Zbranek (viz kontakty). 

Pro připomentutí  následuje   program  přípravy  A-týmu :

19. LEDNA - SOBOTA DOMA 11:30 NEVŠOVÁ - krajská přebor UT3G POD PECNÍKEM
Na první domácí zápas jsme si pozvali na Vsetín ambiciózní tým krajského přeboru.

26. LEDNA - SOBOTA DOMA 11:30 LEDNICKÉ ROVNÉ - 3.liga (SK) UT3G POD PECNÍKEM
K druhému domácímu utkání přijede na Vsetín slovenský tým z Lednických Rovných, který minulou sezonu hrál druhou slovenskou ligu. V současné době hrají třetí ligu.

2. ÚNORA - SOBOTA VENKU 10:30 SLOVÁCKO U21 - Juniorská liga SLOVÁCKO - ŠIRŮCH
Ke třetímu zápasu pojedeme na Slovácko, kde sehrajeme zápas proti dravým mladíkům z tamní juniorky.

9. UNORA - SOBOTA DOMA 13:15 VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - 3. liga UT3G POD PECNÍKEM
K dalšímu domácímu zápasu přijede Pod Pecník třetiligový tým za Valašského Meziřící. Pokud se nestane ve třetí lize zázrak (ve prospěch VM), tak příští sezónu se budeme potkávat ve stejné soutěži.
I kdyyyž ... nám chybí po podzimu na čelo divize už jen osm bodů ... :-)
Žert, pojďme dál...

16. ÚNORA - SOBOTA VENKU 14:00 HUMPOLEC - DIVIZE sk.D UT3G Humpolec
V půlce února zveme všechny fanoušky, kteří se vtlačí do autobusu na zájezd do jižní divize. Vyrazíme do Humpolce!! Vzhledem k tomu, že to není zrovna nejbližší destinace, zajistili jsme po zápase navíc "kulturní" zážitek. A tím bude prohlídka (spojená s degustací) tamního rodinného pivovaru BERNARD, se kterou nám pomohl humpolecký klub, jehož je BERNARD sponzorem. Snad se vrátíme po pondělka :-)

23. ÚNORA - SOBOTA VENKU 15:00 HULÍN - 3. LIGA UT3G Hulín
Další utkání odehrajeme proti tradičnímu třetiligovému týmu se kterým hrajeme přípravná uktání v létě i zimě.

2. BŘEZNA - SOBOTA VENKU 11:00 NOVĚ MĚSTO NAD VÁHOM - 3.liga TRÁVA - NOVÉ MĚSTO N. VÁHOM
K poslednímu venkovnímu zápasu pojedeme hrát na Slovensko. Autobusem. Tým ze třetí ligy už chce hrát v tu dobu na trávě, takže to bude kvalitní příprava

9. BŘEZNA - SOBOTA VENKU 15:00 BAŤOV - Krajský přebor UT3G Baťov

Poslední zápas před sezonou odehrajeme na půdě týmu z Krajského přeboru, otrokovického Baťova, který je plný nadějných mladých hráčů.

16. BŘEZEN: První jarní divizní mistrovské utkání, vyjíždíme na půdu HFK Olomouc.

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...