Petr Říha |

1.FC SLOVÁCKO U19 - FC VSETÍN 3:3

Další přípravné utkání jsem odehráli na Širůchu. Proti běhavým nadějím Slovácka.  Vsetín jel k utkání v nevelkém počtu (zranění, omluvenky) a tak dostali dostatek příležitosti všichni hráči  aby trenér Mičega viděl v akci  i borce, které bojují o  základní sestavu.
Trenér  hlásil po utkání ze Slovácka, že první půlka  kvalitní, ve druhé  domácí  prostřídali a mladíkům se podařilo vyrovnat  poločasových 3:1 pro FC Vsetín na konečných 3:3.  Příprava splnila  učel.
Trenér  Mičega  pro Valašský  fotbal :
"Neměli jsme dnes k dispozici dostatečný počet hráčů, ale i tak to bylo velmi přínosné utkání. V prvním poločase jsme hráli velmi dobrý fotbal. Vyjádřili jsme to také brankově. Do druhého poločasu mladý soupeř mohl prostřídat, my jsme tuto možnost neměli a bylo logické, že domácí mladíci byli lepším celkem a dorovnali stav. I tak kluci bojovali a odvedli dobrou práci,"

Další utkání: příští sobotu  doma  Pod pecníkem proti  třetiligovému Valašskému Meziříčí.


Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...