Petr Říha |

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - FC VSETÍN 2:3

Předposlední přípravné utkání jsme odehráli na přírodní travě u Nového Mesta nad Váhom, s učastníkem třetí slovenské ligy.
Někteří borci dostali volno na doléčené šrámů, někteří se omluvili ráno před  utkáním, dva kluci budou "na marodce" asi delší dobu. To je to, co nás před sezonou trochu trápí, přesto .... jsme se proti třetiligovému soupeři prezentovali velmi kolektivním a sympatickým  výkonem. Cenné zkušenosti  získávají  v zápasech hráči širšího kádru, což se může jen vyplatit do budoucna. Zkušenější harcovníci již na sebe začínají brát odpovědnost v utkáních. Až se uzdraví marodi, bude mít trenér příjemně zamotanou hlavu se sestavou, zdá se :-)

Dnes patří pochvala všem, kteří hráli. Proti třetiligovému soupeři, který bral tento  zápas  jako generálku před jejich prvním mistrovským  zápasem příští  týden, jsme odehráli dobré vítězné utkání.  Na konci vsetínských akcí  byli Honza Stuchlík a dvakrát Pavel Naňák.

Trenér Mičega k zápasu:
"Jsme rádi, že i když nás problémy s kádrem provázejí nadále a nikdo se neuzdravil a navíc onemocněl ještě Řeřucha, jsme utkání sehráli. Sehráli jsme výborné utkání. Byl jsem i rád, že se hrálo na přírodní trávě. Pro soupeře to byla generálka na jaro a my jsme rádi, že jsme mu ji znepříjemnili kvalitou. Šanci zase dostali mladší hráči a já jsem rád, že tito kluci na sobě pracují, aby mohli být budoucností Vsetína,"

My sehrajeme  poslední  přípravné utkání příští  týden na půdě krajského přeborníka, na Baťově. V sobotu, ve tři odpoledne. Pojede se  auty.   

Aktuální články

PŘEDSTAVUJEME SOUPEŘE: SFK ELKO HOLEŠOV

V devatenáctém kole odvetné časti divize skupiny „E“ zajíždějí vsetínští hráči do Holešova, kde se utkají se stále se lepšícím...

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 8.4.2024

V pondělí 8.4.2024 proběhne od 17:00 v Kapka resortu další letošní valná hromada. Zváni jsou pochopitelně všichni členové spolku FC...

PRVNÍ VÝHERCE NOVÉHO DRESU FC FASTAV VSETÍN

Jak bylo slíbeno, v průběhu prvního zápasu byl vylosován z řad fanoušků (kteří si zakoupili vstupenku) výherce nového dresu FC Fastav...