Martin Zbranek |

BANÍK OSTRAVA SE PŘEDSTAVIL NA VSETÍNĚ POD PECNÍKEM

NA VSETÍNĚ, TAM JE FOTBALOVĚ BLAZE
To, co jsme v sobotu  na umělce zažili a naši kluci předvedli proti věhlasnému Baníku Ostrava, byla naprostá fotbalová mládežnická fantazie!  Myslím tím oboustranně . Pokud se budu ohlížet za výsledky, které jsou naprosto nedůležité,  tak po sečtení všech čtyř hracích ploch, na kterých probíhaly urputné boje, mohl být celkový výsledek cca 77:77, bravo borci !!!

Děkuji všem, za krásné fotbalové dopoledne. Děkuji početné skupině ostravských fanoušků - rodičů, kteří vytvořili naprosto úžasnou atmosféru . Děkuji našim rodičům, všem trenérum (i hostujícím ), za pomoc před, při, i po utkání. Děkuji Hance a Markovi, za perfektní obsluhu našeho provizorního bufetu.  V první řadě velká pochvala všem našim bojovníkům na place! Byli jste skvělí!

Po zápasech jsme z úst Zdeňka Grygara, šéftrenéra Baníkovských přípravek slyšeli jen slova chvály a věta, ”Děláte to tady na Vsetíně fakt velice dobře, jen tak dále pokračujte “ opravdu potěší !


Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...