Petr Říha |

ÚSTÍ U HRANIC - FC VSETÍN 0:3

"Tyto zápasy bývají ošidné, kdy musíte splnit roli favorita. Ale my jsme to zvládli. Na hřišti jsme dominovali. Soupeř měl jednu střelu za stavu 0:0, jinak jsme ho k ničemu nepustili.
Mohli jsme nakonec vyhrát i vyšším rozdílem. Děkuji mým hráčům za výkon a zisk třech bodů,"
řekl trenér Vsetína Miroslav Mičega pro Valašský  fotbal.

Třetí vítězství v řadě. Krása. V Ústí  u  Hranic  jsme na malém hřišti proti houževnatému domácímu celku utkání zvládli a dovedli  k vítězství. Více informací  dodá  zajisté  Jirka  Kořínek v následných  honichách. Či dnech?  Tajné zdroje prozrazují, že  "někteří"  rozebírali utkání  po návratu  z  Ústí  do hlukokého odpoledne :-) 
Kořínkovi vyštrachali několik archivních  snímků  a my  vypisujeme soutěž   "Poznej ho za stovku".  Tentokráte  se  ptáme na vlasatého pankáče  jedle  Jirky Kořínka  juniora :-)
Kořínci mají údajně spostu takových snímků, tak je vyzýváme aby je neškudlili  a poslali  do mejlu :-). Vždy je zajímavé  podávat se  kousek do historie.  Rádi zveřejníme.
A těšíme se na  článek od přeměstí Hranic. 

Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...