Petr Říha a Martin Němec (www.valasskyfotbal.com) |

POHLEDNÉMU FOTBALU NA VRŠAVĚ CHYBĚLY JEN GÓLY

Poslední listopadový víkend odehrál omlazený A-tým poslední letošní utkání proti zlínskému U19 trenéra Jardy Matějíčka. Trenérovi Vsetína se před utkáním omluvila řada hráčů základní sestavy, což nakonec nebylo vůbec od věci, protože dostali veškerý prostor mladí borci, se kterými se do budoucna plně počítá. A nutno uznat, nejen z nadšení přihlížejícíh diváků, že se se svou rolí popasovali velmi dobře. Až nad očekávání. Do branky na posledních 20 minut nastoupil i Tonda Ptáček, gólman mladšího dorostu a udržel svou 20timinutovku čistou. Veříme, že si premiéru u A-týmu užil, jako odměnu za své skvělé výkony v obou týmech divizního dorostu.
Podtrženou jedničku zaslouží (opět na stoperu) Jirka Vítek, krása. Po utkání, když jsme odcházeli od hřiště, na nás hrozil svým čaganem náš nejvěrnější fanoušek, pan Durmon starší, abychom vyřídili trenérům, že takto si přejí fanoušci, aby se prezentovali hráči i v souteží, žádné nakopávání, nýbrž hra po zemi, že se jim to utkání velmi líbilo :-) Tak veříme, že o budoucnost vsetínského týmu se strachovat nemusíme.  
Poděkování patří všem hráčům, kteří nastupili, i početné vsetínské fanouškovské základně, která se přijela podívat na poslední utkání podzimu.

Roman Vojvodík (trenér FC Vsetín) : "Nastoupili kluci, co se vrátili z hostování jako Petr Mikuš, Matěj Rodek, či Honza Jančina. Šanci dostali dorostenci Valdemar Durmon, Jirka Kalrík, Štěpán Řezníček, včetně brankáře Antonína Ptáčka. Byl to výborný zápas, dalo se na to dívat. Oba týmy se prezentovaly dobrou kombičnační hrou. Měli jsme více šancí než domácí. Ke konci mohli vyhrát oba. Mladí se ukázali výborně. Dnes jsme ukončili podzim a poprvé se sejdeme 9. ledna."

Nyní hráče čeká několik málo týdnů odpočinku, vedení a management čeká další kýbl práce, začátkem ledna se setkáme na Pecníku všichni. Víc než všichni. Program zimních zápasů zvěřejníme brzy.     

Aktuální články

VSETÍN S PĚTI RŮZNÝMI STŘELCI UDĚLAL SE ŠTERNBERKEM RYCHLÝ PROCES

Trenér Lukáš Pazdera : "Musím říct, že jsme měli raketový nástup a v 11. minutě jsme vedli 0:3. Samozřejmě sebevědomí přirozeně...

VSETÍN MĚL RAKETOVÝ NÁSTUP, PO JASNÉ VÝHŘE 5:1 PŘESKOČIL BZENEC A JE TŘETÍ

Tak brzy hotovo na jaře ještě neměli. Fotbalisté divizního Vsetína v sobotním zápase 21. kola vyřídili domácí Šternberk 5:1 a...

PŘEDSTAVUJEME DALŠÍHO SOUPEŘE: FK ŠTERNBERK

V dalším, v pořadí již šestém utkání jarní části, zajíždějí vsetínští hráči ke zkušenému, ostřílenému a velmi...