Martin Němec (valasskyfotbal.com), Martin Břenek (Deník.cz) |

SLAVIČÍN DERBY S OSLABENÝM VSETÍNEM JASNĚ OVLÁDL

Roli papírového favorita se podařilo naplno splnit divizním fotbalistům Slavičína v derby ve Vsetíně. Domácí v kombinované sestavě se snažili o vzdor, ovšem lídr skupiny E dominoval od prvních minut.
„Ve Vsetíně nás vždy čekají těžké duely a ne jinak tomu bylo i nyní. Tentokrát nám ale pomohlo, že domácí měli sestavu hodně polátanou,“ přiznal jinak spokojený trenér Slavičína Petr Slončík.

Duel ovlivnil rychlý gól Žůrka, na který po půlhodině hry navázal Rožek. „Prvních dvacet minut nám to ale neběhalo, vázla organizace hry. Postupem času jsme se ale otřepali, vytvořili si řadu šancí a přidali druhou trefu,“ pustil se do hodnocení Slončík.
Třebaže domácí ještě přidali na nasazení a bojovnosti, Slavičínští kontrolovali hru i výsledek, Zvláště, když v 55. minutě přidal svou druhou trefu Rožek. Vsetín se sice dočkal čestného úspěchu, ovšem poslední slovo měl lídr.
„Rozhodla kvalita ve finální a předfinální fázi. Vsetín předvedl s mladým výběrem sympatický výkon, snažil se hrát, ale fotbalová kvalita byla na naší straně,“ dodal Petr Slončík.

Roman Vojvodík (trenér Vsetín) pro Valašskýfotbal: "Máme šílenou marodku. Čtyři hráči základu nemohli nastoupit, dva hráli přes bolest, do toho se zranil ve 14. minutě Petr Mikuš. V poli jsme nebyli horší, ale zkušenosti v zakončení byl markantní. Oni co měli, dali. Měli obrovskou kvalitu v zakončení. V tomto aktuálním složení jsme proti lídrovi divize bohužel nemohli pomýšlet na lepší výsledek."


Aktuální články

DOROSTENECKÉ TÝMY ŠLAPOU, OBA TÝMY PORAZILY VRSTEVNÍKY Z VALAŠSKÉHO MEZIŘÍČÍ

Vzhledem k velmi nefotbalovému počasí o víkendu jsme po dohodě s Valaškým Meziříčím přehodili oba zápasy dorosteneckých týmů na...

VÝHERCE DRESU VYLOSOVAL ONDRA STRACHOŇ

Sobotního výherce vsetínského dresu vylosoval spolu s naší půvabnou Eliškou Ondra Strachoň, který nemohl nastoupit do zápasu. Viz...

ROLI FAVORITA NESPLNILI

FC Fastav Vsetín – 1. FC Viktorie Přerov 3:3 (1:1)Před výkopem poměrně jednoduchá záležitost se proměnila ve fotbalový horror. S...